2011. július 29., péntek

Vainer Attila: Dr. Vau - Jelenlegi ára: 2 660 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Dr. VauA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Bár egy rendes családban a kutyust is teljesen egyenrangú félnek tartják, egy különbség azért biztosan van a humanoid tagok és az ebtagok között: ő sajnos nem tudja verbalizálni számunkra, ha valami problémája van, valahol fáj. Ennek ellenére az a gazdi, aki igazán szeretettel odafigyel kedvencére, megállapíthatja, ha gond van. Ebben nyújt segítséget a kötet szerzője, aki nem mellesleg gyakorló állatorvos. Indításképp összefoglalja a kutya anatómiai felépítésével kapcsolatos tudnivalókat, majd ír az ebbel való szakszerű bánásmódról és a gyógyszerbeadás sokszor roppant kellemetlen műveletéről. Ezután azokat a figyelmeztető tüneteket ismerteti, amelyek betegségre utalhatnak és leírja a tipikus fertőző, nem fertőző, illetve sebészeti jellegű problémákat. A kötet utolsó harmadában a vemhes kutyus gondozásáról, az eutanáziáról, az ápolásról, táplálásról és az állatról emberre is terjedő betegségekről olvashatunk. A tárgymutatóval és a felhasznált irodalom jegyzékével záródó, színes fotókkal illusztrált, a témában kiadott többi műnél jóval alaposabb kiadvány minden kutyatartó és -kedvelő számára jó szívvel ajánlható. ISBN: 963-286-254-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 660 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:40
. Vainer Attila: Dr. Vau - Jelenlegi ára: 2 660 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése