2011. július 29., péntek

Mailer, Norman: Moonfire - Jelenlegi ára: 10 655 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! MoonfireA könyv listaára: 12995 Ft. Leírás:
Nem túlzás azt állítani, hogy a holdra szállás az emberiség történetének egyik legjelentősebb eseménye: tudománytörténeti jelentősége óriási, hatása átitatta egész kultúránkat, alapjaiban változtatta meg világ- és jövőképünket. A projekt eredményessége óriási anyagi és szellemi befektetés gyümölcse volt - egy teljes évtizednyi kutatói munkája előzte meg, tudósok és mérnökök százezrei dolgoztak a közel huszonnégy milliárd dolláros költségvetésű terven. A Life magazin annak idején a kétszeres Pulitzer-díjas írót, újságírót, Norman Mailert bízta meg azzal a grandiózus feladattal, hogy részletekbe menően, hitelesen, ugyanakkor szépirodalmi igényességgel számoljon be az eseménysorozatról. Mailer feladatának maximálisan eleget tett: remek megfigyelőként, igényes stílusban közli az Apollo-program ötödik repülésének, az Apollo 11-nek a krónikáját az előkészületektől, a személyzet kiválasztásán és felkészítésén át a repülés eseményein keresztül egészen a landolásig, mindezt kiegészítve a holdra szállás összetett társadalmi-kulturális reflexióival, a pilóták és a projekten dolgozó jelentősebb személyiségek megkapó, részletes portréival, olvasmányos, érthető stílusban magyarázva a műszaki-tudományos fogalmakat. A jelen kiadvány különlegessége, hogy Mailer beszámolóját a NASA archívumából, illetve korabeli sajtótermékekből és magángyűjteményekből álló, elképesztően gazdag és igényes fotók és dokumentumok illusztrálják, minden eddiginél átfogóbb képet adva a laikus olvasóknak az 1969. július huszadikai eseményekről. Tudományos-ismeretterjesztő munkaként, publicisztikai írásként, szépirodalmi műként, tematikus fényképgyűjteményként egyaránt kiemelkedő színvonalú, különleges kiadvány - széles körben ajánlható. ISBN: 978-3-8365-2229-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 10 655 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:24
. Mailer, Norman: Moonfire - Jelenlegi ára: 10 655 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése