2011. április 21., csütörtök

Adidas fitness-, futó szett! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

100% eredeti Adidas-szett(nadrág és top), gyönyörű, natur színvilággal!
Méretek:
NADRÁG: kb. M méret
derék: kb. 2x34 cm
csípő: kb. 2x48cm
hossz: kb. 59cm
TOP: kb. M méret
derék: kb. 2x40cm
mell: kb. 2x40cm
hossz: kb. 54cm
Prémium minőségű Adidas-együttes, elsősorban in-, és outdoor sporttevékenységhez, persze nyári utcai viseletnek is tökéletes. A nadrág meghatározhatatlan krémes-zöldes-szürkés színű, 3/4-es fazon. Gumírozott a dereka, középen kettő patenttal záródik, ami alatt rövid slicc található-  hibátlanul működik. A csípő oldalán - a szokásos helyen - kettő, normál méretű, bedugós zsebet helyeztek el. A nadrág anyaga "ClimaLite" technológiás, ami legintenzívebb edzés közben is remek szellőzést, az izzadság maximális elpárologtatását és nem megtartását biztosítja. Adidas innováció! A szár alsó-részén illetve a derék részen három csíkos díszítés, a zseb alatt fehér színű hímzett Adidas logó látható. A patentok, illetve egy rávarrt fém korong dobja fel még a nadrágot.
A felső szintén Adidas, atléta fazonú! Kifordítható az egyik oldala fehér a másik krém színű. A vállpánt érdekes, csavart megoldású, nagyon mutatós. Enyhén homokóra fazonú, viszonylag mély csónaknyak megoldással. A krém színű oldalon rávarrt címkén fekete Adidas felirat, a fehér oldalán hímzett nagyobb méretű márkajelzés látható. Nagyon finom tapintású, jó minőségű pamut anyag - igazán gyönyörű, mutatós darab!
Az egész szett, újszerű, makulátlan, szerintem kb. 2-3 alkalommal volt viselve. Teljesen hibátlan, bátran ajánlom, akár futáshoz is...
Javaslom tekintsd meg egyéb termékeimet is, világmárkák várnak rád!
Kérdezz bátran! Köszönöm!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-04-26 09:57
. Adidas fitness-, futó szett! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése