2011. április 22., péntek

Sorokin, Vladimir: CukorKreml - Jelenlegi ára: 2 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Cukor-KremlA könyv listaára: 2480 Ft. Leírás:
Oroszország olyan, mint egy úszó jégtábla. Ha elszabadul, meg sem áll a máig velünk élő 16. századig - idézi a Litera. hu a szerző nyilatkozatát. Újonnan megjelent művének is kulcseleme a fenti mondat, hiszen Az opricsnyik egy napja című regényének világába (200811271) viszi el ismét az olvasót. Ez a világ 2028-ban az orosz újfeudalizmus, amely sajátos karikatúra, egyben dermesztő jóslat arról, hogy a társadalmi-gazdasági-erkölcsi káosz milyen elképesztő szélsőségeket teremhet és ijesztő dimenziókat nyithat meg. A regény természetesen fikció, azonban ereje abban rejlik, hogy megmutatja, a külön-külön létező vagy létezett koncepciók, eszmék, attitűdök, a kifacsarodott nemzeti érzés és a posztmodern technika a hatalomvággyal ötvözve egy olyan infantilisnak tűnő, ám kegyetlen zárt világot teremthet, amelynek lakói lassan csúsztak ebbe a létformába, és már természetesnek érzik azt, amit az olvasó hitetlenül próbál feldolgozni. Miközben Marfusa várja a karácsonyt és a kistestvért, begyújt a kályhába, mert a gáz már mind elfogyott, de már épül a Fal, amellyel az ország, ahol az élő szentek útmutatása a mérvadó, elzárja magát a méltatlan külvilágtól. Az uralkodó a legelmaradottabb cári időket felélesztő kínzási eljárásokat a lézertechnikával kombináló módszerekkel irtja a belső ellenséget, és minden szülő élvezheti a munka után a jól megérdemelt kokainadagját, a süvegcukorból készült cári harangtorony összetörve új funkciót kap a bordélyházban, és akkor eljön az általános boldogság... A regény felkavaró, provokáló, adekvátan, de erősen trágár, ugyanakkor dühítően édeskés, és ijesztően hihető világba viszi az olvasót. ISBN: 978-963-693-176-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 035 Ft

Az aukció vége: 2011-04-25 21:45
. Sorokin, Vladimir: CukorKreml - Jelenlegi ára: 2 035 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése