2011. április 30., szombat

Ferdinandy Mihály: Itália és az északi ember - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Itália és az északi emberA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
A könyv a szerző három esszéjét gyűjti egybe, melyek közül az első kettő - Itália és az északi ember (München, 19761979), valamint a Dante olvasása közben (München, 1972-1974) - mindeddig ismeretlen volt a magyar olvasóközönség számára. A két munkát a most megjelent kötetben kiegészíti a szerző Giotto-tanulmánya mint a Dantéról szóló esszé méltó párja, mely még 1941-ben jelent meg Budapesten. Az első két munka igazi kuriózum a hazai italianisták számára. További érdekesség, hogy az Itália és az északi ember még 1935-1936-ban íródott, a szerző huszonharmadfél esztendős korában, részben Budapesten, részben Berlinben és Rómában. Ez fontos adalék, ugyanis ennek a munkának egy részét képezi az Intermezzo, egy személyes emlékekből táplálkozó, szellemes várostipológiát nyújtó és művészettörténeti kitérőkkel teli izgalmas útinapló. Ferdinandy északról közelít Itáliához, hellenitás és latinitás szintéziséhez. Célja, hogy felvázolja mindazt, amit Itália egy modern északi ember világképében jelent. Vizsgálódásai ezért szubjektív históriai szemlélődések, melyeknek - mint a szerző lírai módon megfogalmazza - lassú áramlása Róma felé sodor. A kiadó Ferdinandy Mihály munkáit javítás nélkül, eredeti helyesírásukkal közli, megtartva a szerző sajátos, egyéni stílusára jellemző írásmódot és a régies terminus technicusokat is. ISBN: 963-864-305-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 01:56
. Ferdinandy Mihály: Itália és az északi ember - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése