2011. április 2., szombat

Mobiltelefon készülék, Nokia C7-00, Mahagony - Jelenlegi ára: 106 260 Ft


KÁPMEGYER GSM
Áru megnevezése: Mobiltelefon készülék, Nokia C7-00, Mahagony Brown, kártyafüggetlen, 2 év magyarországi garanciával
Cikkszám: 49221
Gyártó: NOKIA
Figyelem!
Garancia
Fizetési és átvételi módok
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
Köszönjük megértését!
A nyertes vállalja, hogy 5 munkanapon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Telefoncsere lehetséges, de csak a piaci ár 50%-áért! A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szerviz alkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest, 4. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A szállítási és garanciális feltételek résznél mindig megtalálja az érvényes szállítási díjakat.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
Egyebek
Munkanapokon reggel 9 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 9 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk.
Termékleírás
Kompatibilis készüléktípusok
Csomagküldés utánvétellel
A rozsdamentes acél és az üveg találkozása egy vékony, érintőképernyős okostelefonban. Teljes érintőképernyős üveg kijelző Integrált közösségi hálózatok Több ezer alkalmazás az Ovi Áruházban Három testre szabható kezdőképernyő 8 MP kamera és HD videó Gyönyörűen kivitelezett forma Csiszolt, rozsdamentes acélból és üvegből készült, simulékony formájú telefon. A videók és a képek élesek az élénk, 3, 5" méretű, nagyfelbontású kijelzőn. Három kezdőképernyő, amelyeket testre szabhatsz névjegyzékkel, alkalmazásokkal és még sok egyébbel. Három kezdőképernyő, amelyeket testre szabhatsz névjegyzékkel, alkalmazásokkal és még sok egyébbel. Megtekintheted az összes futó alkalmazást, és a képernyőt megérintve egyszerűen válthatsz köztük. Integrált közösségi hálózatok Szerezz be élő frissítéseket a Facebookról és a Twitterről közvetlenül a kezdőképernyőn. Egyidejűleg frissítheted állapotodat az összes általad használt közösségi hálózaton. Csupán egyetlen kattintással felvehetsz közösségi eseményeket a naptáradba. Oszd meg a tartózkodási helyedet a Facebook használatával, és találkozz a közelben lévő barátokkal. Tegyél közzé hozzászólásokat és fényképeket közvetlenül a kezdőképernyőről. Alkalmazások és még sok egyéb az Ovi Áruházból Válassz több ezer alkalmazás közül; például a Sports Tracker és a Here and now alkalmazásokat. Az Ovi Áruházban folyamatosan jelennek meg az új alkalmazások – számos közülük ingyenes. Próbálj ki új játékokat, és vásárold meg a neked tetszőket. Háttérképek és témák óriási, minden ízlést és stílust kielégítő választéka. Tölts le podcastokat – hírek, sport, szórakoztatás és még sok egyéb. Térképek ingyenes GPS navigációval Találd meg a legjobb útvonalat, és érkezz meg időben az úticélodhoz az Ovi Térképekkel. Használd a készülék teljes élettartalmára ingyenesen biztosított lépésről lépésre történő beszédhangvezérelt navigációt. Rögzítsd a saját szavaiddal elmondott navigációt az Own Voice funkcióval, és oszd meg a Facebookon. Fedezd fel a közeli vendéglőket, iránypontokat és más kiemelt helyszíneket. Használd séta közben a  Nokia Bluetooth BH-217 fülhallgatót, hogy a hangvezérelt navigációt tisztán hallhasd. A mobil szórakoztatás legjava Készíts kiváló minőségű fényképeket és HD videókat a 8 megapixeles kamerával. Nézd meg a National Geographic, a CNN, a BBC és még sok más csatorna adását a Web TV segítségével. Hallgass zenét autód audio-berendezésén a beépített FM-rádióadó segítségével. Lapozgass az albumok között, és kedvenc számaidból készíts lejátszási listákat. Játszd le hangosan a zenét az erőteljes Nokia MD-9 mini hangszóróval. Symbianˆ 3 operációs rendszerrel működik Élvezd a Symbianˆ 3 operációs rendszer több mint 250 új funkcióját. Alakítsd telefonodat egyedibbé, mint valaha. Egyszerűbb, intuitívabb érintőképernyős vezérlőelemek. Futtass egyszerre több alkalmazást anélkül, hogy az akkumulátor üzemideje csökkenne. Fejlessz könnyedén saját alkalmazásokat.
Nokia
C7-00
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék ára
Kiszállítási díj
0 - 5. 000. - Ft-ig
990. - Ft.
5. 001 - 50. 000. - Ft-ig
1. 500. - Ft.
50. 001 - 200. 000. - Ft-ig
2. 050. - Ft.
200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig
4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot!
@KapGSM59169


Jelenlegi ára: 106 260 Ft

Az aukció vége: 2011-04-22 03:42
. Mobiltelefon készülék, Nokia C7-00, Mahagony - Jelenlegi ára: 106 260 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése