2012. január 7., szombat

Ferenczy Anna: Velence - Jelenlegi ára: 2 170 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. VelenceA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Velence, a lagúnák városa neve nemcsak az európai kultúrkörben fogalom, de talán nincs a világon ember, aki ne ismerné fel jellegzetes városképeit. Talán éppen ezért fennáll a veszélye, hogy ez a gigantikus szabadtéri múzeum a turistabiznisz csapdájába ejti látogatóját. Ezen segített a szerzőpáros, amikor az egyetlen hiteles megközelítési módot választva egy szubjektív útikalauzt állított össze. Ezért is ajánlják, hogy a felkínált sétautakról bátran térjünk le, hiszen a legeldugottabb sikátorban is különleges élmények várnak ránk. Mindenekelőtt kötelezően, de sok érdekességet felvonultatva ismertetik a 7. századtól részletesen az 1100 éven át fennállt Velencei Köztársaság történelmét. Megismerhetjük a város építkezésén nyomot hagyó főbb művészeti korstílusokat (bizánci, gótikus, reneszánsz, barokk, rokokó stb. ). A szerzők sorra veszik a város híres szülötteit Marco Polótól Vivaldiig, vagy Giacomo Casanováig. A színes fotókkal bőségesen illusztrált, jól tagolt útikönyvben a látnivalókat - a sorozat kialakult hagyományai szerint - fontossági sorrendjükben 3 osztályba sorolják. Ezenkívül térképek segítik a tájékozódást a négy nagyobb várossétához, illetve a Velence környékén tett kiránduláshoz. A híres Szent Márk-térről kiindulva - a csatornákban közlekedve - végiggondolázhatunk a Canal Grandén, s a kalauz segítségével eligazodhatunk a gazdag múzeumi, kiállítási látnivalók között. Terítékre kerülnek a vonzó kulturális programok mellett az olasz gasztronómiai különlegességek is. Nagyon hasznos fejezetek a zsebben is hordozható kötet végén található Gyakorlati tanácsok, Nyelvhasználat és Kisszótár, melyeket Névmutató egészít ki. A kötet a legfrissebb adatokkal hívogat felfedezni Velence közismert és rejtett kincseit, melyeket Európa szellemi-kulturális fővárosaként évszázadokon át felhalmozott. ISBN: 963-352-163-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 170 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 14:10
. Ferenczy Anna: Velence - Jelenlegi ára: 2 170 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése