2011. december 29., csütörtök

Csinos egyenes szárú H&M nadrág 44-46 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Nagyon csinos, hibátlan H&M egyenes szárú nadrág címkés 46-o méretben, első kézből, 44-es méretű barátnőm vette magának, méretben, így én is 44-46-os méretre ajánlom, kérlek a mért adatokat is ellenőrizd.
Anyaga nagyon kellemes pamut, poliészter  és spandex keveréke, nem mondanám nagyon  elasztikusnak, viszont az elasztánnak köszönhetően  jó tartása van.
Nagyon nőies, jól variálható alapdarab, egyenes szárai vannak, hajszálvékony bordó-piros csíkozása optikailag karcsúsít, alapszíne mogyoró.
Állapota hibátlan, folt és szakadás mentes, a szárak alja sem kopott, de a mosás látszik rajta, minimáális anyagkopások láthatók rajta  a slicc felett.
dereka 42 cm,
csípő 52 cm,
ülep elöl korctól varrásig 22 cm,
ülep hátul korctól varrásig 40 cm,
combtő szélessége 26 cm,
szár alsó szélessége 22, 5 cm
A személyes átadást a XI. kerületben, saját oldalamon megadott helyszíneken tudom megoldani, a terméket simán postázni nem szeretném, akkor sem, ha kikiáltási áron zárul, megértésedet nagyon szépen köszönöm! : )
 
 
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 13:40
. Csinos egyenes szárú H&M nadrág 44-46 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése