2011. november 24., csütörtök

Fox Euro Swinger 4 rod Presentation Set - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Fox Euro Swinger 4 Rod Presentation Set
4 db Euro Swinger (zöld, piros, sárga, kék) minden gyári tartozékával elegáns bélelt tartódobozban.
A Fox Euro Swingerek minden körülmény között tökéletesen működnek. Ellenhúzását egy rugó segítségével igen nagy értékek között lehet állítani, legyen szó a legnagyobb viharról. Nem gond a bot közeli, szinte súly nélküli vagy a több száz méteres, viharos körülmények közötti horgászat sem. Állítható a zsinórcsiptető erőssége is, így nem kell attól tartanunk, hogy bármilyen sérülést okoz a főzsinóron a bevágáskor.
A szettből 2db volt használva a zöld és a piros színű a másik kettő gyakorlatilag új! Ez még a kemény műanyag szállítódobozos verzió és nem a gyöngy vásznas kiadás! Az extrán párnázott kemény szállítható dobozban biztonságosan sérülés nélkül szállítható!
Megbízásra értékesítem de már nálam van, így nem kell rá napokat várni az aukció lejártát követően azonnal át tudom adni vagy postázni tudom!
Üzletben a swinger 9. 750-12. 000Ft/db áron vásárolható meg, a szett ára dobozzal együtt 46-54eFt közötti áron vásárolható meg!
A minimálárát egyenlőre nem fedem fel, amennyiben az ajánlat eléri a minimálárat vagy megközelíti azt és számomra elfogadható akkor az aukciót hamarabb is lezárom! Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rájuk és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok! Csere vagy beszámítás nem lehetséges!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást és az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással azonnal rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést illetve részletfizetést nem tudok elfogadni! Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy mielőtt licitálna olvassa el figyelmesen a termékleírást, mert későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen reklamációt vagy kifogást mivel a termékleírásban mindent előre jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 07:10
. Fox Euro Swinger 4 rod Presentation Set - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése