2011. május 26., csütörtök

Kids Beats gitár, sok funkció, fény, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt! Kipróbáltuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya  egy Kids Beats gitár. Rengeteg funkcióval. Jellemzői: 8 db gomb, sok beépített dallam, automatikus üzemód, villogó fények, hangerő szabályzó gomb, vállra akasztható szíj, tempo gomb. Amint a gyermek pengetésszerűen mozgatja a középen lévő nagy narancssárga részt, a gombokat nyomkodva, úgy érezheti, hogy igazi gitáros. Mindeközben a lámpák villognak! Színessége, egyszerű kezelhetősége, játékossága révén a gyermekek imádják! Fejleszti a mozgás, -hallás, -látás koordinációt! Ne hagyd ki, szuper! Bolti ára: 6-7. 000, - Ft. Doboza kicsit sérült!  
Licitet nem törlök, aukciót nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 21:42
. Kids Beats gitár, sok funkció, fény, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése